Ansök om veterankort här

I samarbete med det danska veterankortet kan vi nu glädjande erbjuda svenska veteraner rabatt hos butiken 417.dk. Stort utbud av militär utrustning och friluftsprylar.   I butiken gäller rabatten mot uppvisande av ditt svenska veterankort, och i webbutiken använder du nedanstående kod: (Logga in för att se koden.)  

Vi har fått ett fantastiskt erbjudande ifrån våra danska veteranvänner! Best Western er et netværk af lokale, privatejede hoteller som gør hver enkelt besøg til en unik oplevelse. Best Western Hotels & Resorts har 4.200 hoteller i hele verden og bag hvert hotel findes en engageret iværksætter, som brænder for personlighed, omtanke og mangfoldighed.

På abswheels.se kan du enkelt knappa in din bils registreringsnummer och på så sätt direkt få rätt fälgar till bilen. Du som veteran får 300kr rabatt vid köp av ABS fälgar.

Bästa veteran! Tack för dina insatser och uppoffringar! Vi på Gaupa Awareness AB är en av få svenska certifierade utbildningspartners till Blauer Tactical Inc (USA). Som tack för det du gjort vill vi erbjuda dig en GRATIS plats på en av våra öppna kurser eller workshops. Kika in på vår Facebooksida så hittar du aktuella kurser & workshops upplagda som event. Välj ett, klicka kommer och skicka oss ett meddelande

Vill du stödja veteraner och samtidigt få ett prisvärt elavtal? Välj VeteranEl från Upplands Energi!

Förvandla ditt skärmtroll till ett charmtroll! MYFamily Protection är en app som snabbt och enkelt ger dig koll på ditt barns nätaktiviteter, blockerar skadligt innehåll och hjälper dig att begränsa deras skärmtid. Både på dator, padda och mobil. Utan konflikt och tjat. Rabatt för veteraner: 20% (plus 1 månad gratis prövotid) Länk till erbjudandet: http://www.mfpnow.com/veterankort Grundaren, militären och pappan Jonas Borgh förklarar varför: ”Många barn och ungdomar tillbringar mer tid på