Bifrost Defense AB är Sveriges enda certifierade utbildningspartner till Blauer Tactical Systems Inc.

Med stöd av systemet SPEAR, utvecklat av Mr Tony Blauer, gör vi goda personer säkrare och tryggare genom att utbilda i självinsikt, medvetenhet och hantering av rädsla. Vi tar kursdeltagarens fysiologiska förutsättningar och eventuella begränsningar och speglar dom mot våra ”människans” nedärvda mekanismer för stress, hot och fara och omvandlar dessa till instinktiva självskyddsvapen. Med verktyg för att kunna skapa högre självskattning, och egenvärde kan vi även bidra till att mildra effekten av PTSD både proaktivt och reaktivt. Nu vill vi även stötta våra veteraner som vi hedrar och respekterar med att erbjuda våra öppna självskyddskurser till 25% rabatt. Kika in på vår Facebook sida och se om någon av våra inplanerade kurser kan passa dig. Vi kommer succesivt att öka vår utbildningsverksamhet så om vi inte har kurser i din del av landet just nu, så kan vi absolut planera för det om deltagarantalet är tillräckligt stort (10-12 deltagare)

 

Om Bifrost Defense AB:

 Tova Cederholm (Ägare/VD/Coach)

Vår VD har en gedigen kunskap inom idrottsfysiologi och psykologi kopplat till prestations höjning och resultatinriktad träning. Olympiska lyft är vår VD riktigt bra på, hur många företag har en VD som ledigt tar marknadschefens vikt i stöt?  Förutom Svenska tyngdlyftningsförbundets tränarutbildning har hon också Certifikat som Coach inom Crossfit & Strong fit och naturligtvis även Certifierad av Team Blauer som SPEAR PDR Coach, CrossFit Defense och Blauer High Gear Balistic Micro Fight instructor (USA). Tova är grym!

 

Anders Cederholm (Ägare/Utbildningschef/Coach)

Vår utbildningschef kan inte stå på stabilare grund, Anders har under 24 år inom Polisen förutom att ha hanterat bus, bl.a. utvecklat och utbildat Polisen inom metodiken för bemötande av grovt våld i publika miljöer, Anders har också gått utbildning för Lieutenant Colonel Dave Grossman “killology.” (USA) samt är en av Team Blauers 50 mest cetrifierade & meriterade SPEAR Coacher, även inom military och law enforcement. (USA) Han är även fd, yrkes officer (P10) och veteran med ett förflutet som stf, pansarskytte plutonchef under NATO befäl (BA06) ”PRIMUS ACIES”

 

Du hittar våra planerade kurser här: https://www.facebook.com/bifrostdefense

Du kan läsa mer om systemet SPEAR här: https://blauerspear.com/history

Du kan lyssna på hur Psykologen Jeff DeTeso berättar för Mr Tony Blauer hur han använder SPEAR Systemet i sitt arbete med att hjälpa amerikanska veteraner med PTSD att gå vidare i livet här: https://podtail.com/podcast/know-fear-with-tony-blauer/jeff-deteso-psychologist-krav-maga-instructor-spea/

Kontakta oss på Facebook eller skicka ett mail till info@bifrostdefense.com mot uppvisande av veterankortet drar vi av din rabatt. Finns det övrigt intresse hos företag och organisationer så tar vi ett snack och hittar en bra lösning för era och era anställda. Välkomna att höra av er / Bifrost Defense AB