MALM ACE

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
se.malmwatches.com Tillgänglig: Online Kategorier: Klockor & Smycken

För Arctic Challenge Excercise år 2021 har MALM utvecklat en ny pilotklocka i samarbete med stridspiloter från landets stridsflygdivisioner. Klockan är en hyllning till ACE, flygplanen och de deltagande länderna och tillgängliggörs för deltagande militär personal. Syftet bakom design och specifikationer vid framtagning av klockan var att tillverka ett större armbandsur som tål militära krav, är enkel att använda och som är lättläst under flygning i cockpit. Inspiration är hämtade ur cockpit från bland annat fpl 37 Viggen.

Klockan ligger just nu ute som ett förköpserbjudande (leverans beräknas i oktober/november) och det erbjudandet ger 2000 kr i rabatt. Veteraner kan, utöver förköpsrabatten, använda sina 15% när de förköper en ACE. (Som vanligt gäller ju rabatten på 15% även hela övriga sortimentet.)

Klockans urtavla finns i tre färger: Svart, Vintage-vit och orange (orange har även en orange cylinder).

För den vetgirige:
Vartannat år hålls ACE i norra Sverige, Norge och Finland. Det är en multinationell flygvapenövning där mer än 70 stycken flygplan och 3000 militärer deltar. Övningen kallas för Arctic Challenge Excercise och inleddes för första gången år 2013.

 

 

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.