Outlet Wheels

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
www.outletwheels.com Tillgänglig: Online Kategorier: Motor

Varmt Välkommen till OutletWheels – din däckbutik och däckspecialist vid köp av däck online

Outletwheels är din däckspecialist och däckbutik vid köp av däck online. Outletwheels grundades 2020 med fokus på försäljning av billiga däck, framför allt billiga sommardäck och billiga vinterdäck. Vi säljer däck online både till privatpersoner och företagskunder.

Vårt mål från start har alltid varit att förse våra kunder med ett bra däcksortiment med flertal däckmärken och olika däckdimensioner, konkurrenskraftiga priser samt bra service. Syftet har varit att ta fram en däckbutik och fälgbutik där köp av nya bildäck ska vara smidigt, enkelt och tryggt! Vi erbjuder fri frakt på alla köp i däckbutiken.

Letar du efter nya bildäck, sommardäck eller vinterdäck? Då har du kommit rätt, vi på Outletwheels som din däckbutik online erbjuder alla er veteraner som nyttjar veterankortet en särskild rabattkod som kan nyttjas vid köp av nya däck. Rabattkod på 6 procent samt självklart fri frakt. Rabatten gäller på ordinarie pris, men också vid rea, ex om det är rea på 4 procent så får alla veteraner en extra rea på 2 procent.

Vi har ett stort utbud av olika däckmärken och däckdimensioner och vi försöker alltid att arbeta med så pressade priser som möjligt vilket i många fall leder till att vi har dem lägsta priserna på marknaden.

Har du eventuellt några frågor och funderingar eller är du osäker på vilka däck du bör köpa? Då finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa till och guida dig tillrätta.

Bild staplade däck

Fler erbjudanden från Outlet Wheels

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.