Royal Hunting Sweden erbjuder jägarexamenutbildningar. Utbildningen är unik i förhållande till andras koncept vad gäller teori, lära, simulationsträning, säker vapenhantering och skarpskytte. Deras kännetecken i mängden är kvalitet och deras egen kurslitteratur, där den vanliga personen som aldrig har rört sig i jaktsammanhang har lätt att begripa, men en hel del militär träning har implementerat i deras kurser, dels i säker vapenhantering så det strider inte så mycket mot den konventionella träning som en soldat/veteran redan har. Utbildningarna sker alltid Arlöv, andra våningen på Midiax (förutom när man är på skjutbanorna).

Royal Hunting Sweden har redan etablerade samarbetspartners som också erbjuder rabatt till veteraner. 

 Royal Hunting Sweden (RHS) beskriver sig själva så här:

Den främsta Jägarskolan i Sverige med det vi gör.

RHS är en komplett jägarskola med 8 dagars intensivkurs där vi kör genomgång av teoretisk/praktisk lära, precis allt som krävs inför jägarbeviset och mer därtill.

Utbildningen är individuell för varje deltagare, för att genomgå kursen så smidigt som möjligt utan några förhinder men bibehålla kunskapen även under en lång period efter avslutad jägarexamen.

Med vår egna RHS-kurslitteratur som är anpassad även för dyslektiker gör vår utbildning lättförståelig, men framförallt verkningsfull.

Vi sätter väldigt stor fokus på säker vapenhantering och de praktiska övningarna; därav sker interna delprov, vilka är mer omfattande än själva testen inför jägarexamen.

RHS gör uppföljning av alla deltagare och bidrar med fortsätt hjälp även efter kurs (kostnadsfritt) och medlemskapet varar för evigt, vilket har sina fördelar.

RHS har en stor sammanhållning bland annat, vilket leder till att fler o fler ansluter sig till oss för vår jaktetik, den goda kamratskapen samt vår passion för natur & vilt.

Ett utav våra samarbetspartner Limhamns kött & vilt (LKV) som lär oss anatomin och styckning och hur vi tillagar och förvarar viltet. Dessa kurser kan tas som ett komplement till utbildning och är en väldigt viktig del i jägarlivet. www.limhamnskottovilt.se

 Midiax Products & Arms – Lundavägen 13 i Arlöv. Där man kan ytterligare få professionell hjälp inom allt tillhörande jakt & skytte, En serviceinriktad och kunnig personal som alltid finns till hands för er. www.midiax.se

Royal Hunting Sweden: Jägarexamen – 15% Rabatt valfritt kursdatum

Limhamns Kött & Vilt: Styck Kurs – 15% Rabatt valfritt kursdatum

Midiax Products & Arms: Tillbehör & Kläder i Midiax (gäller ej vapen ammunition) – 15% Rabatt

http://www.royalhuntingsweden.com/

https://www.facebook.com/RoyalHuntingSweden/?fref=ts

Kontaktperson: Blago Vasilevski

 Tel. 076-000 11 41

info@royalhuntingsweden.com