Ansök om veterankort här

Allt inom cykel och cykeltillbehör online hittar du hos Bikester! Du som har veterankort får rabatt på din nya utrustning!

Allt du behöver för outdoor och äventyr hittar du hos Addnature! Läs mer om erbjudandet!

Sugen på skidåkning i vinter? Då kan du passa på att ta del av detta fina boendeerbjudande för veteraner med familjer.

Wanderoo grundades 2014 och är ett helsvenskt företag som agerar på den svenska marknaden. Vi är distributör åt Böker, Viper by Tecnocut och Reate Knives i Sverige och erbjuder deras fulla sortiment av knivar och tillbehör. Vi har även flera andra intressanta varumärken vi saluför, så vi tror du kommer hitta något du gillar! Läs mer på: Wanderoo.se   Vi erbjuder innehavare av Veterankortet 15% rabatt på hela beställningen.   Logga

Nordmarkens Kanot Center erbjuder veteraner rabatt på kanothyra. I priset ingår makalösa naturupplevelser, samt avkoppling för kropp och själ!

Vi har utrustningen för ditt äventyr!  Välkommen till någon av våra butiker i Stockholm, Göteborg, eller Slutarp.  Du kan också handla på vår hemsida www.rodastjarnan.com 

Många veteraner efterfrågar erbjudanden hos företag som inriktat sig på friluftsliv, och nu kan ni handla med rabatt hos TAC-Up GEAR - ett webbaserat företag, så alla kan shoppa hos dem.

På Bodens soldathem har man en shop där man säljer militär- och friluftsrelaterade prylar. Nu kan du som har ett veterankort handla i shopen med 10 procents rabatt! Gäller mot uppvisande av veterankort.

Har du funderat på att ta jägarexamen, så erbjuder Royal Hunting Sweden ett unikt, "användarvänligt" kurskoncept. Dessutom har de tagit fram en rad erbjudanden hos sina samarbetspartners.

Actionkameror för alla tillfällen - nu med 50% rabatt för veteraner!