Ansök om veterankort här

Bästa veteran! Tack för dina insatser och uppoffringar! Vi på Gaupa Awareness AB är en av få svenska certifierade utbildningspartners till Blauer Tactical Inc (USA).

Håll koll på blodtrycket! Är du en ”högtryckare” av födsel och ohejdad vana, eller är det något på gång i kroppen? Håll koll på blodtrycket med en enkel mätare och se hur det utvecklas över tiden. Går du länge med förhöjt blodtryck ökar risken för stroke och hjärtinfarkt, men även demens och andra åkommor.

Passa på! Förnyat erbjudande ifrån Kronans Apotek! Kronans Apotek fick sitt namn 1718 efter att ha balsamerat Karl XII. Verksamheten gick som Kronans Droghandel genom apoteksväsendets många omvandlingar fram till dagens Kronans Apotek på nätet. Där kan du nu handla till rabatterade priser med Veterankortet.

Med verktyg för att kunna skapa högre självskattning, och egenvärde kan vi även bidra till att mildra effekten av PTSD både proaktivt och reaktivt. Nu vill vi även stötta våra veteraner som vi hedrar och respekterar med att erbjuda våra öppna självskyddskurser till 25% rabatt.

Kosttillskott och träningstillbehör av högsta klass! Med Veteran kortet får du 15% på hela sortimentet hos Gymstar.se! (För kod - logga in och se kod nedan.) Hos Gymstar hittar du allt du allt du behöver före och efter din träning.

Passa på! Här har du ett fint erbjudande ifrån Dajas Gym i Karlskrona.

"Lilla Kliniken - Medicinsk Fotvård & Kroppsbehandlingar" erbjuder dig med Veterankort hälsosamma förmåner! Här erhåller Du alltid 100:- i rabatt på Medicinsk Fotvårdsbehandling vid uppvisande av ditt Veterankort. Kan ej kombineras med andra erbjuden.

"Titta inte bara ner på dina fötter när du går, utan också på horisonten, så att du ser riktningen" Ett tänkvärt citat av DAG HAMMARSKJÖLD, men för att kunna gå, så måste man vara rädd om sina fötter och ge dem den bästa vården!

Kiropraktorkompaniet erbjuder 10% rabatt på kiropraktisk behandling vardagar 8.00-20.00, och mot uppvisande av Veterankortet.

Salong Bantorget 11 i Lund ger 15% rabatt på all hårvård vid uppvisande av Veterankortet.