Ansök om veterankort här

Miltradition är ett mindre företag som designar civila klädesplagg med stark koppling till traditionerna vid Försvarsmaktens förband. Företaget stödjer svenska utlandsveteraner genom Gula Bandet.

Danska klockor som är både moderna och annorlunda! I samarbete med det danska veterankortet erbjuds svenska veteraner nu: Klicka för att läsa om hela erbjudandet och se din erbjudandekod!

MYFamily Protection är en app som snabbt och enkelt ger dig koll på ditt barns nätaktiviteter, blockerar skadligt innehåll och hjälper dig att begränsa deras skärmtid. Både på dator, padda och mobil. Utan konflikt och tjat. Rabatt för veteraner: 20% (plus 1 månad gratis prövotid)

Insecman ger alla veteraner 10% i rabatt på Skimsafe kort! Med SkimSafes skyddskort undviker du kortbedrägerier – placera det i din plånbok så är det omöjligt att läsa av dina kortuppgifter trådlöst.

Samlar du på något med militär anknytning? Böcker, vapen, uniformer, kartor, eller något annat?Nu kan du bli medlem i Samlarförbundet Nordstjärnan!

”Wanderoo.se - Den lilla butiken, med det breda sortimentet, inom skytte, jakt och friluftsliv Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, vi vet vilka krav man ska ställa på bra utrustning.

Söker du det där lilla extra, och tycker du om ordet "exklusiv"? Då skall du nog titta på det här erbjudandet från Butchers Hook!

Under en begränsad tid erbjuder Knivshop.se 15% rabatt på utvald Kizerkniv!

Behöver du en ny kniv till jakt, fiske, eller till köket? Hos Knivshop finns ett enormt utbud!

Nu tar JFSsales nästa steg och öppnar ännu en webshop. Den 26 feb kommer vår sida jcabags.se öppna, men redan nu kan ni följa oss på sociala medier!