Ansök om veterankort här

Vi har fått ett fantastiskt erbjudande ifrån våra danska veteranvänner! Best Western er et netværk af lokale, privatejede hoteller som gør hver enkelt besøg til en unik oplevelse. Best Western Hotels & Resorts har 4.200 hoteller i hele verden og bag hvert hotel findes en engageret iværksætter, som brænder for personlighed, omtanke og mangfoldighed.

Välkommen till våra restauranger i en unik och avkopplande skärgårdsmiljö! Här står maten i fokus, gärna med råvaror från havet och Blekinges eget skafferi.

Veteraner hälsas extra välkomna till Restaurang Slakteriet i Uppsala! Hamburgare, kött och bar är en del av det som erbjuds!

För dig som är på plats i Stockholm finns nu ett vegetariskt matcafé med en en fräsch bufffé! Med veterankortet får du rabatt på din lunch!

Sugen på skidåkning i vinter? Då kan du passa på att ta del av detta fina boendeerbjudande för veteraner med familjer.

Trevligt boende för resan till Filippinerna. Husen passar bra för familjer eller grupper av vänner. Byggda 2014 och 2016, och de håller en modern europeisk standard.Trevligt beläget mellan El Nido Town och Corong Corong. Gångavstånd (8-10 min) till El Nido stad med restauranger, affärer, bokningskontor och  El Nido stranden. Går du 8-10 min åt andra hållet hittar du marknaden i Corong Corong. Villan är lagom för 6-8 personer, och och huset

Erik och Vanessa är två veteraner som också är fantastiska på att laga mat. Nu öppnar de ännu en restaurang på Gotland. Missa inte att besöka Bad Wolf BBQ! Självklart erbjuds veteraner rabatt!

För dig som har veterankort och just ni befinner dig i närheten av Halmstad: En av Halmstads mest välkända pubar erbjuder rabatt mot uppvisande av veterankort.

Oavsett vad målet för ditt besök i Vadstena är, så är ett besök på restaurang Osteria L´volte ett mål i sig!

Somna med fönstret på glänt till tystnaden i naturen...