Ansök om veterankort här

På väg till Linköping? En officersmäss öppen för alla! Med veterankortet får du rabatt på boendet!

Pitcher’s är en utmärkt samlingsplats för både barnfamiljer, turister, Boråsare, sportälskare och icke sportälskare. Pitcher’s meny innehåller traditionell pub-mat och mycket kolgrillad mat.

Vi har fått ett fantastiskt erbjudande ifrån våra danska veteranvänner! Best Western er et netværk af lokale, privatejede hoteller som gør hver enkelt besøg til en unik oplevelse. Best Western Hotels & Resorts har 4.200 hoteller i hele verden og bag hvert hotel findes en engageret iværksætter, som brænder for personlighed, omtanke og mangfoldighed.

Veteraner hälsas extra välkomna till Restaurang Slakteriet i Uppsala! Hamburgare, kött och bar är en del av det som erbjuds!

För dig som är på plats i Stockholm finns nu ett vegetariskt matcafé med en en fräsch bufffé! Med veterankortet får du rabatt på din lunch!

Sugen på skidåkning i vinter? Då kan du passa på att ta del av detta fina boendeerbjudande för veteraner med familjer.

Som veteran erhåller du 10% rabatt på priset! Uppge att du har veterankort när du bokar.

Erik och Vanessa är två veteraner som också är fantastiska på att laga mat. Nu öppnar de ännu en restaurang på Gotland. Missa inte att besöka Bad Wolf BBQ! Självklart erbjuds veteraner rabatt!

För dig som har veterankort och just ni befinner dig i närheten av Halmstad: En av Halmstads mest välkända pubar erbjuder rabatt mot uppvisande av veterankort.

Oavsett vad målet för ditt besök i Vadstena är, så är ett besök på restaurang Osteria L´volte ett mål i sig!