En ny slags gemenskap

Ambera är nya aktörer på fastighetsmarknaden som satsar på innovation och nytänkande. Vi ser att många har en stark önskan om gemenskap och delande, både inom den egna generationen och mellan flera generationer. Därför bygger vi bostäder med gemenskap, och vi satsar på delningsekonomi.
Vi vill utmana hur moderna småbarnsfamiljer och aktiva vuxna bor genom att fokusera på enbart dessa segment, och utveckla projekt som är skräddarsydda efter deras behov.

Vi ser också att fler och fler önskar ha valmöjligheter varje dag och i olika sammanhang. De valmöjligheterna vill vi ge våra boende – om och när de själva vill.

Varför gör vi detta?
Eftersom livet handlar om människor. Det är människor som gör ett samhälle, inte byggnader. Grundarna av Ambera, Jan Olav Frestad och Falko Müller-Tyl, har utgått från två utmaningar i många människors liv; ensamheten och jakten på ett mer meningsfullt liv.

I USA har de här utmaningarna lösts genom fler än 2 000 aktiva bogemenskaper där folk lever ett mindre ensamt och ett mer meningsfullt liv. Ambera-teamet har rest runt till över 100 projekt i USA och har fått se otroligt många lyckliga människor som bor och lever där. Det här är vår största motivation till att skapa samma slags unika bogemenskaper i Europa.

Aktuella erbjudanden från Ambera

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.