ag som driver Yogaholsitic heter Charlotte Broman, och är certifierad yogalärare, utbildad genom Global Yoga. Via Global Yoga har jag även utbildat mig i yoga för gravida och nyblivna mammor samt Yinyoga och Yoga Nidra.

Utöver yogan har jag många års erfarenhet och utbildningar inom gruppträning. Jag har haft klasser på gym, för idrottslag och på arbetsplatser i olika former sedan 2011.

Mitt mål är att skapa trygga klasser, kurser och workshops där hela du får ta plats. En plats där HELA du är välkommen, precis så som du är! Jag guidar med intentionen att möta dig där du är, som du är, med förhoppning att du ska hitta hem, hem till dig själv.

Jag inspireras av mötet med människor och anser att det alltid finns mer att lära. Yogamattan för mig är hemma. En plats jag kan ta med mig vart jag än är och alltid landa hemma, hemma hos mig själv. En plats där allt är tillåtet, alla tankar, alla känslor men också en plats utan krav, prestation och resultat.

Jag älskar naturen, att röra på mig och går barfota så ofta jag kan. Min största inspirationskälla och som påminner mig om att vara i nuet är min son som föddes 2020.

Jag tror på variation och omväxling för en funktionell kropp som inte begränsar mig i livet. Balans mellan aktivitet och läkande vila är för mig nyckeln till hållbarhet och välmående. Jag vill inspirera dig att lyssna till din kropp, att träna smartare, inte hårdare.

Jag ser fram emot vårt möte, att få dela med mig, guida och inspirera dig till hållbar hälsa för HELA dig så att du kan få tillgång till din fulla potential.

Namasté

Aktuella erbjudanden från Gravidyoga

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.