Ansök om veterankort här

Välkommen till Tooorch -Sveriges första och enda cykeldäckexpert! Läs mer och ta del av dina veteranförmåner:

Insecman ger alla veteraner 10% i rabatt på Skimsafe kort! Med SkimSafes skyddskort undviker du kortbedrägerier – placera det i din plånbok så är det omöjligt att läsa av dina kortuppgifter trådlöst.

Håll koll på blodtrycket! Är du en ”högtryckare” av födsel och ohejdad vana, eller är det något på gång i kroppen? Håll koll på blodtrycket med en enkel mätare och se hur det utvecklas över tiden. Går du länge med förhöjt blodtryck ökar risken för stroke och hjärtinfarkt, men även demens och andra åkommor.

Kosttillskott och träningstillbehör av högsta klass! Med Veteran kortet får du 15% på hela sortimentet hos Gymstar.se! (För kod - logga in och se kod nedan.) Hos Gymstar hittar du allt du allt du behöver före och efter din träning.

Sericoda Brand och Säkerhet AB erbjuder veteraner 10% rabatt mot uppvisande av veterankortet. Sericoda Brand och Säkerhet AB är ett gotländskt företag men utför arbeten över hela landet.

Samlar du på något med militär anknytning? Böcker, vapen, uniformer, kartor, eller något annat?Nu kan du bli medlem i Samlarförbundet Nordstjärnan!

Byta till vinterdäck, byta till sommardäck - låt proffsen ta hand om det! Nu samarbetar veterankort med 138 däckverkstäder runt om i landet! Däckpartner har ett kanonerbjudande till er veteraner! Klicka och läs mer!

Dags att besikta bilen, släpet eller båtkärran? Läs mer om ett förmånligt erbjudande från Opus Bilprovning! UNIK BOKNINGSKOD FÖR VETERANER: Logga in på sidan, så finner du bokningskod.