Ansök om veterankort här

I samarbete med det danska veterankortet kan vi nu glädjande erbjuda svenska veteraner rabatt hos butiken 417.dk. Stort utbud av militär utrustning och friluftsprylar.   I butiken gäller rabatten mot uppvisande av ditt svenska veterankort, och i webbutiken använder du nedanstående kod: (Logga in för att se koden.)  

På abswheels.se kan du enkelt knappa in din bils registreringsnummer och på så sätt direkt få rätt fälgar till bilen. Du som veteran får 300kr rabatt vid köp av ABS fälgar.

Vill du stödja veteraner och samtidigt få ett prisvärt elavtal? Välj VeteranEl från Upplands Energi!

Förvandla ditt skärmtroll till ett charmtroll! MYFamily Protection är en app som snabbt och enkelt ger dig koll på ditt barns nätaktiviteter, blockerar skadligt innehåll och hjälper dig att begränsa deras skärmtid. Både på dator, padda och mobil. Utan konflikt och tjat. Rabatt för veteraner: 20% (plus 1 månad gratis prövotid) Länk till erbjudandet: http://www.mfpnow.com/veterankort Grundaren, militären och pappan Jonas Borgh förklarar varför: ”Många barn och ungdomar tillbringar mer tid på

BROMMA HOBBY AB erbjuder Veteraner med Veterankort 10% på alla hobbyprodukter som finns i vår webb-butik till normalpris. Vi har massor av plastbyggsatser och plastsoldater från WWI och WWII samt andra krig.

Ta tåget till veterandagen! SJ vill hylla dig som är veteran med en särskild veterandagsrabatt. Du får 25 % på tågresor mellan den 28-30 maj till veterandagen och hem igen. Klicka och boka!

Allt inom cykel och cykeltillbehör online hittar du hos Bikester! Du som har veterankort får rabatt på din nya utrustning!