Begränsade öppettider i stödtelefonen

När du behöver prata och få kontakt med vårt nätverk av professionella terapeuter. Vår stödtelefon har nu begränsade öppettider, men du kan alltid skicka ett mail.

Från och med idag, måndag 22/3, begränsar vi öppettiderna i stödtelefonen tillfälligt. Detta på grund av personalbrist. Vår ambition är att åter vara i full beredskap senast 1/6 2021.

Nya öppettider:

Vardagar kl. 07:00-18:00

Övrig tid finns möjlighet att maila oss på stodsamtal@soldathem.org

Läs mer om vårt psykosociala stöd här Samtalsstöd via Svenska soldathemsförbundet

Fler nyheter

Det blir Generallöjtnant Michael Claersson som utsetts att överta posten som Sveriges Överbefälhavare.
Anette är en av de balkanveteraner som i år tilldelas jetong i samband med veterandagen. Läs Anettes berättelse från insatsen, om hur det var att komma hem, och vad insatsen idag betyder.
Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…