Ansök om veterankort här

11

sep 2019

Gula bandet

Gula Bandet säljs till förmån för Sveriges veteraner, svensk personal i utlandstjänst och deras anhöriga. Tack vare små och stora bidrag från privatpersoner och företag kan Gula Bandet stötta veteraner och deras familjer med kamratstöd och vid behov ekonomiskt för att hjälpa dem tillbaka till det vanliga livet, där sjukvården, myndigheter och försäkringar inte räcker till. Hjälp oss att göra skillnad. Swish: 1231 814 482. Tack för ditt stöd! Gula Bandet – stöttar dem som stöttat andra!

Följ det här danska gänget som ror för veteranerna! https://www.facebook.com/rowforveterans.dk/

TACK alla ni som kom till High Chaparral och gjorde årets veteranfamiljehelg så lyckad! Glädjen över att träffa nya och gamla bekantskaper och gemenskapen som uppstår! Den oslagbara känslan när man såg en gul scarves där i folkvimlet… Trots att vi var många, så var vi ju inte så många i förhållande till det totala antalet besökare i parken denna dag, men det är ju precis som det är när man går på gatan i  vilken svenska stad som helst – veteraner eller deras anhöriga finns där runtomkring oss, men vi känner inte alltid igen dem eftersom det inte syns utanpå vilken insats man gjort för sitt land på borta- eller hemmaplan. Det är en av anledningarna till att den här helgen och alla andra arrangemang och träffar för veteraner är så viktiga!

Veteraninriktat seminarie under Almedalsveckan!

Svenska Soldathemsförbundet har idag startat upp en blogg. Här publiceras regelbundet texter, reflektioner, filmer och bilder med ett årligt tema för ögonen. Under 2019 fokuserar vi området: Anpassningssvårigheter efter insats.

Den 25 augusti bjuder luftrummet ovanför Ronneby på hisnande upplevelser för hela familjen!

Så här anmäler du dig och familjens till årets Veteranfamiljehelg. Glädje, återförening, upplevelse, gemenskap...

VETERAN! Det stora äventyret väntar i sommar för dig och din familj. Vi bjuder er på middag med underhållning fredagen den 23 augusti, och så blir det skattjakt för barnen. På lördagen blir det gemensam samling och därefter nöje i parken. Innan ni går hem bjuder vi på korv och dricka! Bokning: Anhöriga anmäler sig via denna bokningssida och där bokar man även stuga och dylikt om man önskar: https://booking.visbook.com/se/5028 (Veteraner med

Förra året arrangerades för första gången en mycket uppskattad veteranfamiljedag på High Chaparral ,och den 24 augusti är det dags igen, men redan på kvällen den 23 augusti samlas vi! High Chaparral har för femte året i rad fått utmärkelsen ”årets temapark” i Sverige, och vi är glada att tillsammans med dem kunna erbjuda er veteraner en minnesvärd dag tillsammans med era familjer, cowboys, indianer, och så andra veteraner förstås!