Camp Ånn

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
Tillgänglig: Lokalt Kategorier: Resor & Upplevelser, Hotell & Restaurang Städer: Duved Adresser: Jämtlands län

Camp Ånn är öppet även efter att det militära uppdraget är slutfört. De snösäkra vintrarna och långa sommardagarna lämpar sig inte bara för grupper som söker en plattform för utbildning utan också som privatperson med målet att njuta av Västjämtlands friluftsliv.

Den fjällnära skogsterrängen har en attraktion i sig både vintertid och på sommaren. Ånnsjön med sin fond av Snasahögarna, Bunnerfjällen och Ottfjället har en alldeles speciell dragningskraft. Dels som välkänd fågelsjö, dels allt populärare för långfärdsskridskor den korta men intensiva perioden isen lägger innan snön hinner falla.

Jämtlandsfjällens välkända turistmetropol som Åre och Storlien ligger inom en 30 minuters omkrets från Camp Ånn.

Storsnasen, som vi kallar Camp Ånns eget fjäll och som också pryder vår sköld ligger inom fjällområdet Snasahögarna. Snasahögarna är Sveriges populäraste topptursområde och Storulvån som ligger vid foten av dessa fjäll är en mycket välkänd utgångspunkt till den jämtländska fjällvärlden. Också detta inom 30 minuter med bil från Camp Ånn.

Camp Ånn är lättillgängligt! Europaväg 14 går mellan Atlantkusten och Östersjön och ligger alldeles intill anläggningen. Det är 800 meter till Ånns järnvägsstation, 10 mil till Åre/Östersunds flygplats, och 8 mil till Trondheims internationella flygplats.

Vi ger veteraner rabatt på boende på Camp Ånn. Prisexempel för 2022 är 815:- för enkelrum i hotellstandard eller 1180:- för samma standard i dubbelrum. Alltid i mån av plats eller att vi är igång vilket vi är när vi har grupper på plats.

Välkommen!

 

Foto anläggningen i vinterskrud

Fler erbjudanden från CAMP ÅNN

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.