Good Trust

Erbjudandet utgånget

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
mygoodtrust.com Tillgänglig: Online Kategorier: Hushåll

Vet du vad som kommer att hända med dina digitala ”grejer” den dagen du går ur tiden?

Få människor där ute känner till hur teknologi kan föra människor samman lika väl som de kvinnor och män som tjänar i militären runt om i världen. Idag går det att hålla kontakten online med dina nära och kära och dela värdefulla minnen genom bilder, videor, sociala medier och videosamtal. Vi på GoodTrust vill erbjuda alla våra veteraner ett nytt sätt att bevara ditt digitala arv på. Helt utan kostnad.

GoodTrust – Skydda ditt digitala arv:

GoodTrusts plattform ger dig kontroll över vad som händer med dina digitala tillgångar och ditt minne den dagen du lämnar jordelivet. Se det som ett digitalt kassaskåp där du kan förvara alla dina digitala konton och all din information på ett och samma ställe.

I din Premium GoodTrust-plan, kommer följande funktionaliteter ingå:

● Spara dina webbplatser och online konton
● Skapa och förvara dina instruktioner för hur du vill att dina sociala medier ska hanteras
● Lagra dina viktiga dokument
● Skapa och lagra ditt testamente (gratis)
● Skapa och lagra ditt medicinska direktiv och ditt begravnings direktiv (gratis)
● Dela alla dina konton och dina dokument med utvalda personer.

Vikten av ett digitalt arv:

På GoodTrust erbjuder vi dig möjligheten att radera, bevara eller överföra innehållet i ditt digitala liv till dina närstående dagen du inte längre finns med oss. Och ja, de flesta av oss har idag ett digitalt liv – I genomsnitt spenderar vi faktiskt över sex timmar per dag online.

Att hålla kontakten med familj och vänner via sociala medier, skicka och ta emot e-post, söka efter information, lagra foton och dokument, handla och betala räkningar, hantera bank- och försäkringsärenden och ansluta till vården är några av alla det saker som idag sker online.

Behörighet: Alla veteraner

GoodTrust erbjuder nu alla veteraner vår Premium-plan GRATIS de närmaste 10 åren (värde 5000 kr) med start den 11/11/2020.

Registrera dig på www.MyGoodTrust.com – instruktioner för att använda erbjudandet – logga in och se nedan. se till att kryssa i rutan ”Veteran” för att göra anspråk på erbjudandet. Det tar bara två-tre minuter. Erbjudandet gäller hela vägen till den 31 december.

Dessutom får alla familjemedlemmar 50% rabatt på GoodTrusts serviceavgift när de hjälper till att hantera de digitala kontona för en veteran som gått bort.
För att göra anspråk på erbjudandet, använda kampanjkod: “GoodTrustVeteran”.

Hur fungerar GoodTrust?

När du har registrerat dig på www.MyGoodTrust.com, går du igenom följande steg:

1. Lägg till dina digitala konton och dokument – dina sociala medier, e-post, online-dokument, foton, finansiella konton, livförsäkring, testamente etc. För varje konto eller dokument du lägger till, kan du addera instruktioner för vad du vill ska hända när du går bort.
2. Tilldela ”arvingar” – Dina arvingar kan vara vänner, familj eller andra personer du litar på för att hantera dina konton och vidta åtgärder i din räkning. Dessa personer ges selektiv åtkomst till dina konton och dokument tillsammans med de instruktionerna du lämnade åt dem den dagen du går bort.
3. Om du inte redan har skrivit ett testamente, ett medicinskt direktiv eller ett begravnings direktiv, har du möjlighet att enkelt skriva och förvara det på Good Trusts plattform utan kostnad.

Vi på GoodTrust garanterar att dina personuppgifter hanteras på bästa möjliga sätt och vi använder oss av tvåfaktors-autentisering när du loggar in på ditt konto.

Vänligen,

Rikard Steiber VD & grundare av GoodTrust Inc

Fler erbjudanden från Good Trust

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.