Besikta ditt fordon hos oss mellan den 10 och 20 i varje månad, så får du 20% rabatt på ordinarie pris mot uppvisande av veterankortet.

Boka via hemsidan https://bilprovning.se eller via telefon: 0775-500 300.

 

VÄLKOMMEN TILL OPUS BILPROVNING!

 

Våra 89 stationer erbjuder besiktning av alla slags fordon och olika sorters besiktningar, samt en rad tilläggstjänster för tryggt och ekonomiskt fordonsägande. Vi ger dig ett opartiskt besked om hur trafiksäkert och miljövänligt ditt fordon är.

Vi besiktar närmare två miljoner fordon per år. Samtidigt arbetar vi hårt med att lämna ett så litet avtryck som möjligt på vår planet – och är därför det första besiktningsföretaget i Norden som klimatkompenserar för hela vår verksamhet. Inklusive kundernas bilresa till och från oss.

Opus Bilprovning ingår i den svenska koncernen Opus Group AB, noterat på Nasdaq (Stockholmsbörsen) och räknas till ett av världens mest tekniskt avancerade bilprovningsföretag med fordonsbesiktning och support i flera delar av världen. Årligen hanteras över 25 miljoner besiktningar.

 

Slippa-vänta garantier:

Alla våra stationer erbjuder ”Slippa vänta-garantier” för att tillföra en enklare besiktning och en bättre tillgänglighet åt våra kunder.

  • Efterkontroll på din lätta personbil inom 20 min, får du vänta längre bjuder vi på halva priset
  •        24-timmars garanti för alla lätta fordon
  • 7-dagars garanti för tunga fordon
  • Opus Drive-In för lätta personbilar, endast 100:- extra.

 

Boka besiktning och läs mer om våra garantier: https://bilprovning.se

 

UNIK BOKNINGSKOD FÖR VETERANER: Logga in på sidan, så finner du bokningskod här nedanför. Kopiera och klistra in i rutan ”Jag har en kampanjkod”. (Alternativt ringer du och bokar på 0775-500 300)

Visa upp ditt veterankort på stationen!