Salesforce

Starta en karriär i tech! Salesforce har åtagit sig att utbilda veteraner med digitala färdigheter som har hög efterfrågan på den civila arbetsmarknaden. Att jobba med Salesforce erbjuder inte bara höga medellöner och ett flexibelt arbetssätt men också en möjlighet att bli en del av ett community med andra veteraner från hela världen. Ansök nu! 

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
www.salesforce.com Tillgänglig: Online Kategorier: Utbildning

Vad är Salesforce?

Salesforce är världsledande inom customer relationship management, CRM, tack vare en plattform som utnyttjar den senaste teknologin inom molntjänster, sociala medier, mobil kommunikation, sakernas internet (IoT), artificiell intelligens (AI) och mycket mer. Tänk tesla fast för molntjänster.

Vad vi erbjuder veteraner? Salesforce

En ny, välbetald karriär som ger dig möjlighet att växa som person och arbeta där du bor. Vårt program ’Trailhead Military’ är virtuellt, gratis och erbjuder en individanpassad utbildning. Utöver certifiering, kommer ni också få tillgång till jobb coachning från experter inom industrin. Men om ni väljer att gå med, går ni med i mer än ett träningsprogram, ni ansluter till ett community med över 30,000 medlemmar som fokuserar på nya karriärmöjligheter. Vi är stolta över att 98% av våra medlemmar har rekommenderat vänner kollegor till Salesforce Military.

Om ni vill höra mer om programmet maila Lucas Fernström på: lfernstrom@salesforce.com

Foto Sales Force utbildning

Fler erbjudanden från Salesforce

Liknande erbjudanden