Skolhuset i Branäs

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
stugoribranas.se Tillgänglig: Online, Lokalt Kategorier:
Warning: foreach() argument must be of type array|object, false given in /home/soldathem/veterankort.se/wp-content/themes/veterankort2020/functions.php on line 1050
Städer: Sysslebäck Adresser: Värmlands län

I familjevänliga Branäs är den gamla byskolan renoverad och ombyggd till fyra trivsamma stuglägenheter. Ett naturskönt och rofyllt läge med liftar, nöjen och service i dalen inom gångavstånd. Skolhuset ligger på promenadavstånd strax norr om skidanläggningen, med vacker utsikt över Klarälven i öster och mot Branäsberget i väster. Stuglägenheterna är mycket välutrustade och trevliga, med mysig braskamin och egen altan (ej “Över”) i väster- eller söderläge och med plats från 4 till 8 personer. Skolhuset är ett bra val för såväl familjen som för det större sällskapet som vill semestra tillsammans, men ändå ha sitt eget boende.

Med sina 415 meter i fallhöjd och kilometerlånga pister har Branäs allt för den erfarna utförsåkaren, med flera nedfarter i olika lutning. Det är dock inte bara den högkvalitativa utförsåkningen som gör Branäs så populärt, det som även sticker ut är den stora barnvänligheten! Efter skidsäsongen 2016/2017 röstades Branäs skidanläggning återigen fram som ”Bästa skidort för barnfamiljer” av Stora Barnsemesterpriset, detta för tionde gången! Ett stort utbud av aktiviteter för barn i alla åldrar ingår i liftkortet och Branäs erbjuder som enda skidort i hela Sverige kvällsskidåkning alla dagar i veckan.

På västsidan av berget finns en stor mängd längdspår där det finns plats för både klassiskt längdskidåkning och skate. Här finns även möjlighet att ge sig ut på både skotersafari och en tur med hundspann.

Sommartid så är närheten till Klarälven (50 meter, med egen stig ned) en tillgång både för bad och fiske. Utöver detta finns det ett stort antal högkvalitativa fiskesjöar i närheten som erbjuder så väl storgäddor som regnbågsöring. Angränsande till tomten går även Nordvärmlandsleden upp för Branäsberget, vilket ger naturskön vandring i utmanande terräng, den vackra utsikten från toppen ger dock lön för mödan.

Vi som driver Skolhuset i Branäs är ett familjeföretag, med en fallskärmsjägare och en Afghanistan-veteran som familjemedlemmar, så för oss är det en självklarhet att erbjuda veteranrabatt på vårt boende. Uppge att du har veterankort när du bokar för 10 % rabatt på alla bokningar i Skolhuset.

Se http://stugoribranas.se för mer information, eller maila på info@stugoribranas.se

Fler erbjudanden från Skolhuset i Branäs

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.