FOTOUTSTÄLLNING ”VÅRA INSATSER – VÅRA VETERANER”

(Foto: Försvarsmakten PIO FS 15)   Bilder tagna av dem som var på plats och gjorde en insats Soldathemmet i Skövde anordnar under hösten 2015 fotoutställningen med tema ”Våra insatser – våra veteraner”. Utställningen invigs i anslutning till FN-dagen den 23/10 och kommer att finnas på Soldathemmet fram till den 6 november. Syftet med fotoutställningen är att belysa betydelsen av svenska insatser. Detta kan vara både större truppinsatser som i Afghanistan och Kosovo eller mindre enskilda insatser som observatörsinsatser. Vi hoppas att just DU vill dela med dig av dina bilder och upplevelser i vår fotoutställning! Välj rätt bild då en bild säger mer än 1000 ord. Bidra gärna med en bild som berör dig själv, en sådan bild berör ofta också andra. Var gärna personlig i bilderna, men de ska handla om din tjänst. Var medveten om risken att ta med kontaktinformation eller andra uppgifter som kan identifiera dig, dina anhöriga eller kollegor. Tänk på innehållet i bilden så den inte visar någon information som omfattas av sekretess eller något som kan uppfattas kränkande. Soldathemmet beslutar enhälligt om vilka bilder som skall publiceras på utställningen. Gör så här: Skicka in 1-3 bilder (per insats du deltagit i), antingen via mail till skovde@soldathem.org eller per post till Skövde Soldathem, Pansarvägen 2, 541 52 SKÖVDE. Du kan också komma in med ett USB-minne. Möjligheten finns också att du kommer in till oss så scannar vi in bilden. Uppge ditt namn och dina kontaktuppgifter, vilken mission bilden gäller och vart och när bilden är tagen. Vem eller vilka är med på bilden? Var så utförlig du bara kan! Senaste dag för att inlämning av bilder är den 1 oktober! När du lämnar bilder så intygar du att:
  • Det är du som är upphovsman till bilderna och själv har deltagit i utlandsmissionen
  • Soldathemmet får publicera dina bilder och att du medger att Soldathemmet får nyttjanderätt över bilderna (vilket gör att du inte i efterhand kan komma och begära betalt)
  • De som är med på bilderna också har gett sitt godkännande till att vara med vid utställningen innan inskickandet till Soldathemmet. (detta gäller inte bilder som är tagna före 1968)
Skövde Soldathem ansvarar inte för bilder som lämnats in. Skicka därför endast kopior av bilder! Efter utställningen kommer bilderna att överlämnas till Garnisonsmuseet i Axvall. Läs allt om fotoutställningen: Fotoutställning Skövde  

Fler nyheter

VETERANDAGEN Försvarsmakten bjuder in veteraner, anhöriga och andra intresserade till statsceremoniellt högtidlighållande av Veterandagen 29 maj

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.