Julhälsning SKUV

Under vintern och våren kommer Sveriges Kvinnliga Utlandsveteraner bjuda in till digitala föreläsningar:

Danica Srnic, om arbetet som tolk i Kosovo
Marianne Löwerot, om arbetet som paymaster i Liberia
Anja Ljungberg, om arbetet som PIO i Afghanistan

I april åker vi på träningsresa till Portugal med Springtime. Vi kommer även ordna med vandringar. Läs mer om våra aktiviteter på www.skuv.se Där kan du även ansöka om medlemskap.

Fler nyheter

Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…
Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
FN-dagen, som är en årlig påminnelse om vikten av internationellt samarbete och fred, är också en lämplig dag att särskilt hylla alla våra svenska veteraner som gjort en insats i strävan…