Nätverk Kvinnliga veteraner

Välkommen till Nätverket för Kvinnliga Veteraner!Stort tack alla för alla positiva reaktioner från alla fantastiska kvinnliga veteraner som vi har fått när vi i december informerade om vårt nya nätverk! Det känns att detta ligger helt rätt i tiden.

 

Vi håller nu på att planera för den första konferensen för kvinnliga veteraner med kvinnliga veteraner som föreläsare. Vi vill redan nu tacka Fredsbaskrarna Stockholm och Soldathemsförbundet som samarbetspartners.

Datum: 21 mars 2020

Plats: Scandic Sjöfartshotellet, Katarinavägen i Stockholm

Vi startar kl 12:00 med registrering och konferensen börjar kl 12:30 med föreläsningar från till ca 17:30. På kvällen, med start kl 18:30, äter vi en gemensam middag på hotellet.

Avgift: eftersom vi inte har några pengar som kommer vi ta ut en konferensavgift på ca 450 kr. Vi jagar sponsorer för att få ner priset på avgiften. Har du några tips på någon som vill sponsra oss hör gärna av dig till oss på vår e-post kvinnligaveteraner@gmail.com så snart som möjligt.

Anmälan: Så fort programmet är klart kommer vi skicka ut information om hur man anmäler sig. Så vi tar inte emot några anmälningar ännu.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Laila & Ingrid

Fler nyheter

Veteranen Hans Eklund svarar på frågan: ”Vad är det viktigaste du fått med dig från din utlandstjänstgöring?”
Aurora 23 till ända Den 11 maj avslutades Aurora 23 – den största nationella övningen i sitt slag på mer än 30 år – efter att ha pågått i närmare en månad. Det har övats i luften, på…
Tankar som ”vad har jag varit med om… var det på riktigt…?” har dykt upp och dyker fortfarande upp i olika sammanhang.
Jag kommer att bli som ett Kinderägg på veterandagen, tre i ett, eftersom jag är KVM i ett hemvärnsförband också kan jag bära fanan i uniform, och samtidigt vara Libanonveteran och…
Tiden i Libanon gjorde att jag i mångt och mycket fick en annan syn på livet och det har skapat en inre trygghet och styrka. Känslan av att ha varit en liten, liten del i ett arbete för att…

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.