Nätverk Kvinnliga veteraner

Välkommen till Nätverket för Kvinnliga Veteraner!Stort tack alla för alla positiva reaktioner från alla fantastiska kvinnliga veteraner som vi har fått när vi i december informerade om vårt nya nätverk! Det känns att detta ligger helt rätt i tiden.

 

Vi håller nu på att planera för den första konferensen för kvinnliga veteraner med kvinnliga veteraner som föreläsare. Vi vill redan nu tacka Fredsbaskrarna Stockholm och Soldathemsförbundet som samarbetspartners.

Datum: 21 mars 2020

Plats: Scandic Sjöfartshotellet, Katarinavägen i Stockholm

Vi startar kl 12:00 med registrering och konferensen börjar kl 12:30 med föreläsningar från till ca 17:30. På kvällen, med start kl 18:30, äter vi en gemensam middag på hotellet.

Avgift: eftersom vi inte har några pengar som kommer vi ta ut en konferensavgift på ca 450 kr. Vi jagar sponsorer för att få ner priset på avgiften. Har du några tips på någon som vill sponsra oss hör gärna av dig till oss på vår e-post kvinnligaveteraner@gmail.com så snart som möjligt.

Anmälan: Så fort programmet är klart kommer vi skicka ut information om hur man anmäler sig. Så vi tar inte emot några anmälningar ännu.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Laila & Ingrid

Fler nyheter

Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
Om jag kan inspirera 1000 människor till aktiv hemberedskap, så är det ju 1000 människor mindre för samhället att ta ansvar för, säger kokboksförfattaren Maria Byqiust.
Hanna Gunnarsson är riksdagsledamot (V) sedan 2018 och har suttit i Försvarsutskottet lika länge. Vi fick en pratstund med henne förra veckan för att få veta mer om hur arbetet i utskottet går…

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.