Nya veterankortssidan är här!

Nya veterankort.se har lanserats, och här finns många bra erbjudanden, samt information och nyheter för veteraner.

Välkommen till nya veterankort.se! Sidan har moderniserats avseende såväl design som teknik och funktion. Sidan använder bland annat ”Mobile first” och erbjuder förbättrade sökfunktioner för företagserbjudanden avseende plats, online/lokalt, sortering efter kategorier eller alfabetisk ordning osv. Bildspråket för tankarna till veteraner såväl nationellt som internationellt och innehållet strävar efter att vara informativt och uppdaterat. Du kan även följa oss via facebook eller Instagram för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer i olika veteransammanhang.

Fler nyheter

Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…
Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
FN-dagen, som är en årlig påminnelse om vikten av internationellt samarbete och fred, är också en lämplig dag att särskilt hylla alla våra svenska veteraner som gjort en insats i strävan…