Nytt nyhetsbrev

Har du inte fått nyhetsbrevet i din mailbox? Kontakta oss så ordnar vi det!

(Bild från nyhetsbrevet – Mats Fogelmark, Chef Veterancentrum och Moncia Larsson, Stf Chef Veterancentrum samspråkar med Leif Ölmeborg, ordf i Idrottsveteranerna, samt Fredrik Wiebe, kansliet.)

Nyhetsbrevet skickas till alla veterankortsinnehavare, och om just du inte fått brevet kan det bero på att du ändrat mailadress eller att du tackat nej till att få fler nyhetsbrev. Skulle det vara så att du ändrat mailadress men gärna vill ha nyhetsbrev ifrån oss – vänligen kontakta oss på info@veterankort.se så lägger vi till din epostadress.

Fler nyheter

Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…
Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
FN-dagen, som är en årlig påminnelse om vikten av internationellt samarbete och fred, är också en lämplig dag att särskilt hylla alla våra svenska veteraner som gjort en insats i strävan…