Race for Heroes

Race For Heroes är en solotävling i multisport som genomförs i Karlsborg i anslutning till nationaldagsfirandet den 6 juni 2015. Denna tävling är inget för den otränade utan en riktig fysisk utmaning.

Tävlingens upplägg är klassiskt med paddling, cykling och löpning. Under momenten finns även några militära hinder som en extra utmaning för de tävlande.  Vinnartiden beräknas till cirka 4.5 timmar.

Överskottet från tävlingen går oavkortat till Försvarsmaktens veteraner (veteranorganisation).Om du som innehar ett veterankort anmäler dig till tävlingen erbjuds du fri kost och logi. Boende sker i logement natt mellan 5-6 juni. Du bjuds på kvällsmål den 5 juni samt frukost och en lättare lunch efter målgång den 6 juni. I anslutning till att du checkar in genomförs kontroll av ditt veterankort tillsammans med legitimation.För anmälan och mer info om tävlingen se hemsidan:http://www.arseries.se/race-for-heroes/https://www.facebook.com/raceforheroesOBS!!Kost och logi beställer du via e-post anhorig-veteran-k3@mil.se senast den 18 maj. Ange personnummer, namn samt ev allergier.

Fler nyheter

Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
Om jag kan inspirera 1000 människor till aktiv hemberedskap, så är det ju 1000 människor mindre för samhället att ta ansvar för, säger kokboksförfattaren Maria Byqiust.
Hanna Gunnarsson är riksdagsledamot (V) sedan 2018 och har suttit i Försvarsutskottet lika länge. Vi fick en pratstund med henne förra veckan för att få veta mer om hur arbetet i utskottet går…

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.