Race for Heroes

Race For Heroes är en solotävling i multisport som genomförs i Karlsborg i anslutning till nationaldagsfirandet den 6 juni 2015. Denna tävling är inget för den otränade utan en riktig fysisk utmaning.

Tävlingens upplägg är klassiskt med paddling, cykling och löpning. Under momenten finns även några militära hinder som en extra utmaning för de tävlande.  Vinnartiden beräknas till cirka 4.5 timmar.

Överskottet från tävlingen går oavkortat till Försvarsmaktens veteraner (veteranorganisation). Om du som innehar ett veterankort anmäler dig till tävlingen erbjuds du fri kost och logi. Boende sker i logement natt mellan 5-6 juni. Du bjuds på kvällsmål den 5 juni samt frukost och en lättare lunch efter målgång den 6 juni. I anslutning till att du checkar in genomförs kontroll av ditt veterankort tillsammans med legitimation. För anmälan och mer info om tävlingen se hemsidan:http://www.arseries.se/race-for-heroes/ https://www.facebook.com/raceforheroes OBS!! Kost och logi beställer du via e-post anhorig-veteran-k3@mil.se senast den 18 maj. Ange personnummer, namn samt ev allergier.

Fler nyheter

VETERANDAGEN Försvarsmakten bjuder in veteraner, anhöriga och andra intresserade till statsceremoniellt högtidlighållande av Veterandagen 29 maj

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.