Stöd till veteraner via insamlingsstiftelse

Många goda krafter arbetar för att förbättra situationen för befolkningen i Ukraina. Det kan handla om att ge stöd till flyktingar eller att bistå med sjukvårdsutrustning, fordon, elverk mm, men också basala saker som mat och kläder.

Insamlingsstiftelsen Sverige Ukraina vill skapa ett nätverk av volontärer som bidrar till stöd. Det kan man göra som enskild eller som medlem av en organisation som samarbetar med dem. Man eftersträvar också att volontärstödet också ska omfatta de svenskar som sagt upp sig från Försvarsmakten och åkt ner till Ukraina för att strida med ukrainska försvaret. Läs mer här: https://www.sve-ukr.se/volontarstod

Fler nyheter

Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
Om jag kan inspirera 1000 människor till aktiv hemberedskap, så är det ju 1000 människor mindre för samhället att ta ansvar för, säger kokboksförfattaren Maria Byqiust.
Hanna Gunnarsson är riksdagsledamot (V) sedan 2018 och har suttit i Försvarsutskottet lika länge. Vi fick en pratstund med henne förra veckan för att få veta mer om hur arbetet i utskottet går…

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.