Veteranfamiljedag High Chaparral

Förra året arrangerades för första gången en mycket uppskattad veteranfamiljedag på High Chaparral ,och den 24 augusti är det dags igen, men redan på kvällen den 23 augusti samlas vi! High Chaparral har för femte året i rad fått utmärkelsen ”årets temapark” i Sverige, och vi är glada att tillsammans med dem kunna erbjuda er veteraner en minnesvärd dag tillsammans med era familjer, cowboys, indianer, och så andra veteraner förstås! Rabatterade veteranpriser!
Obs! För att få rabatterat pris måste veteraner som är medlemmar i SVF anmäla sig på deras kansli: kansliet@sverigesveteranforbund.se

Anhöriga anmäler sig via denna bokningssida och där bokar man även stuga och dylikt om man önskar: https://booking.visbook.com/se/5028

Veteraner med veterankort har ju 50% på entrén, och det är redan avdraget på priset om man anmäler sig via bokningslänken.

Ett arrangemang av Sveriges Veteranförbund Fredsbaskrarna, Svenska Soldathemsförbundet, Invidzonen och High Chaparral.
FRÅGOR? Maila info@veterankort.se

 

Fler nyheter

Det blir Generallöjtnant Michael Claersson som utsetts att överta posten som Sveriges Överbefälhavare.
Anette är en av de balkanveteraner som i år tilldelas jetong i samband med veterandagen. Läs Anettes berättelse från insatsen, om hur det var att komma hem, och vad insatsen idag betyder.
Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…