Veteranfamiljehelg

Årets veteranfamiljedag genomfördes som planerat på High Chaparall i Kulltorp, om än i decimerat format. Vi följde Folkhälsomyndighetens regler gällande antal deltagare med mera vilket gjorde att vi var en liten skara på 50 personer, uppdelat på ca 15 familjer.

 

Fredagskvällen bjöd på middagsbuffé, skattjakt för de små, samt musikquiz med Quizkings. Stor uppslutning och glada vinnare som kammade hem fina priser.

Lördagen var väldigt varm och solig, men med aktiviteter som guldvaskning och åka flotte kunde man svalka av sig. Vi gladdes åt att se de gula scarvsarna i parken! Dagen avslutades med varmkorv och bröd som Fredsbaskrarna Jönköping delade ut. Extra stort tack till Janne och Mats som ställde upp.

Vi hoppas ni hade lika kul som vi och att vi ses igen!

Fler nyheter

Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…
Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
FN-dagen, som är en årlig påminnelse om vikten av internationellt samarbete och fred, är också en lämplig dag att särskilt hylla alla våra svenska veteraner som gjort en insats i strävan…