Bussresa till Veteranmarschen

Veteranmarschen 2015 Livregementets Husarer vill på det här sättet erbjuda er som har möjlighet, att åka med i vår buss när vi ska gå med i veteranmarschens startsträcka mellan Örebro och Arboga den 14 augusti 2015. Bussen går den 14 augusti med följande preliminära tider: Karlsborg, kyrkplan:                                                   07:00Askersund, macken vid rondellen, väg 50:           07:45Brändåsen, macken:                                                 08:10 Exakta tider kommer anges till dig via mail vid anmälan. Bussen kör hem mot Karlsborg under eftermiddagen efter avslutat marschpass. Bussen är kostnadsfri för dig som innehar veterankort. Anmälan till buss sker via e-post: anhorig-veteran-k3@mil.se senast den 26 juni 2015. Anmäl också var du vill kliva på och av. Anmälan till själva marschen bekostas av den enskilde och görs via hemsidan www.veteranmarschen.se senast den 26 juni 2015. Det är även här du hittar all information du behöver. Marschen startar kl 09:00 den 14 augusti framför slottet i Örebro.    

Fler nyheter

Stig-Inge berättar öppenhjärtigt om rollen som PBV-förare, hur det var att komma ner på Balkan, men också om hur det var att komma hem.
Niklas är född och uppvuxen i Skåne, och flera av er vet nog vem han är om man nämner hans speciella smeknamn ”Slaktaren”. Han berättar här om sina erfarenheter från insatster på Balkan.
Balkanveteraner hyllas i samband med veterandagen
Visste du att Insamlingsstiftelsen Sverige-Ukraina arbetar för att förbättra det ukrainska folkets hälsa och levnadsvillkor, men att de också arbetar för att stödja såväl veteraner som…
Den senaste veckans uttalanden om risken för krig i Svergie från politiker och myndighetspersoner har givit upphov till oro och hamstring av livsmedel.
FN-dagen, som är en årlig påminnelse om vikten av internationellt samarbete och fred, är också en lämplig dag att särskilt hylla alla våra svenska veteraner som gjort en insats i strävan…