Gaupa Trygghet AB

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
www.gaupatrygghet.se Tillgänglig: Online Kategorier: Utbildning

Bästa veteran! Tack för dina insatser och uppoffringar! Vi på Gaupa Trygghet AB är en av få svenska certifierade utbildningspartners till Blauer Tactical Inc (USA).

Som tack för det du gjort vill vi erbjuda dig en GRATIS plats på en av våra öppna kurser eller workshops. Kika in på vår Facebooksida så hittar du aktuella kurser & workshops upplagda som event. Välj ett, klicka kommer och skicka oss ett meddelande om att du avser att dyka upp. Ta med Veterankortet så ses vi. (Vi håller till i Östersund).

Är du arbetsgivare (veteranägt företag) där personalen är riskutsatt och har ett behov av utbildning i ett säkrare sätt för bemötande av hot & våld i enlighet med arbetsmiljölagens föreskrifter (AFS 1993:2) lämnar vi 20% på överenskommen utbildningsinsats. Kontakta oss så tar vi en dialog om målbild, omfattning, upplägg och kostnad. Vi levererar skräddarsydda företagsutbildningar i hela Sverige. De mest utsatta branscherna är säkerhetsbranschen (ordningsvakter, skyddsvakter och väktare) Detaljhandeln (butiker och varuhus) Privata/offentliga omsorgs & vårdgivare (socialtjänst, boenden, viss akut/ambulanspersonal) Publika transporter (Taxi, buss, tåg)

Vi har nu även utbildningar i HLR och Förstahjälpen.

Det vi gör kan inte liknas med någon kampsport, du behöver inga förkunskaper för att bli tryggare på en dag. Skälet är enkelt, systemet vi är certifierade för att utbilda i bygger helt på människans nedärvda försvarsmekanismer i kombination med verktyg för hantering av rädsla och kroppens starkaste positioner. Alla kan bli tryggare på en dag, har du däremot redan ett favoritsystem du tränar/tränat (BJJ, Krav Maga MMA, Kickboxning, Polisens / FM närkampssystem eller annan kampsport) tar vi hänsyn till det och ger dig ytterligare verktyg för att korta ner din reaktionsförmåga vilket ger dig bättre möjligheter att i en skarp nödvärnssituation kunna få snabbare nytta av just ditt system. Vi ger dig möjligheten att brygga dina reflexer (autonoma nervsystemet som du inte kan styra över) och ditt intränade system (somatiska nervsystemet som du kan kontrollera) ganska spännande tycker vi.

Läs mer om oss och vad vi arbetar med här:

Gaupa Trygghet AB

Blauer Tactical

VÄLKOMNA!

Johan Jonsson

VD Gaupa trygghet AB

Certified Instructor SPEAR Personal Defense Readiness (USA/UK)

Jägare/Sjukvårdare K4 Arvidsjaur (AJB)

91L / 96L / BA01 / BA06

Nuvarande145:e HVUNDKOMP

Mobil:0730748002

Email: info@gaupatrygghet.com

Fler erbjudanden från Gaupa Trygghet AB

Liknande erbjudanden