Lensway

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
www.lensway.se Tillgänglig: Online Kategorier: Glasögon och linser

Rabattsats: 7% på allt.

Hos LensWay.se kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer.

Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn – och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler! Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.

NU: 7% på Linser, tillbehör, GLASÖGON och SOLGLASÖGON.

Som medlem hos Veterankort får du på LensWay.se ta den av den unika 7% rabatt på linser,glasögon och tillbehör samt fri frakt. Gäller endast via länken du får efter att ha loggat in på Veterankort, och kan ej kombineras med andra erbjudanden. Obs! *Erbjudandet går ej att kombinera med Ray-Ban och Oakley.

Kontaktlinser

I Nordens största lager av linser hittar du originallinser från populära kontaktlinstillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Hos LensWay hittar du också marknadens mest prisvärda kvalitetslinser från Everclear. Vi erbjuder alltid snabba leveranser av våra produkter och oftast skickar vi din beställning redan samma dag som vi får in den.

Glasögon och solglasögon

I vårt glasögonutbud hittar du ett brett sortiment av bågar till högsta kvalitet. LensWay har sålt glasögon sedan 2009. Vår vision har alltid varit att kunna erbjuda glasögon till ett konkurrenskraftigt pris utan att minska på kvalitet eller design. Genom egentillverkning och saknaden av traditionella butiker, kan vi göra det. Så fort vi får din beställning sätter vi igång med tillverkningen av dina glasögon.

Socialt ansvar – “Buy one, give one”

För varje beställning av glasögon som du gör från LensWay skänker vi ett par glasögon till behövande. Genom detta initiativ kan vi göra skillnad. Trots att det anses vara en mänsklig rättighet saknar en tredjedel av världens befolkning fullgod syn eller tillgång till nödvändiga hjälpinsatser. Det är därför som vi på LensWay tillsammans med vår ägare Essilor (genom stiftelsen Essilor Vision Foundation), arbetar för att förbättra synen för miljoner människor.

Vår kundservice

Vår kundservice är flerfaldigt prisbelönt. Så kontakta oss på 020 – 23 20 20 eller Kontakt Lensway om du har frågor, behöver hjälp med din beställning, vill ha stilråd eller dylikt. Vår engagerade och kompetenta personal finns här för dig!
Logga in här på veterankortssidan och se din länk för att använda erbjudandet!

Lensway solglasögon

Fler erbjudanden från Lensway

Liknande erbjudanden