Att kunna se är en av livets mest dyrbara gåvor. Att kunna se klart är däremot långt ifrån självklart. Därför finns vi. Vi hjälper dig att enkelt se bättre. Se världen. Se ögonblicken. Se skillnaden.

Hos oss kan du snabbt och enkelt handla prisvärda optikprodukter av högsta kvalitet. Genom att erbjuda snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och personlig kundservice har vi blivit en av optikbranschens ledande aktörer.

Sedan starten år 2000 har vi hjälp över en miljon kunder till bättre syn – och vi brinner dagligen för att hjälpa ännu fler!
Våra produkter

I Nordens största lager av linser hittar du originallinser från populära kontaktlinstillverkare som Alcon, Bausch & Lomb, Johnson & Johnson och CooperVision. Hos LensWay hittar du också marknadens mest prisvärda kvalitetslinser från everclear. Vi erbjuder alltid snabba leveranser av våra produkter och oftast skickar vi din beställning redan samma dag som vi får in den.

I vårt glasögonutbud hittar du ett brett sortiment av bågar till högsta kvalitet. LensWay har sålt glasögon sedan 2009. Vår vision har alltid varit att kunna erbjuda glasögon till ett konkurrenskraftigt pris utan att minska på kvalitet eller design. Genom egentillverkning och saknaden av traditionella butiker, kan vi göra det. Så fort vi får din beställning sätter vi igång med tillverkningen av dina glasögon.

Kontaktuppgifter

Aktuella erbjudanden från Lensway

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.