PM & Vänner bildades 1992 av två vänner, Per Bengtsson & Monica Carlsson (anledningen till namnet PM) som då hoppade av sin ekonomiutbildning för att starta restaurang. De är än idag delägare tillsammans.
Koncernen inkluderar idag PM & Vänner Hotel, PM Restaurant, PM Bistro, PM Bröd & Sovel,
PM Fest & konferens samt vår bar på taket, logiskt namngiven PM Bar.
Vår verksamhet utgår från hjärtat av Småland, i centrala Växjö.
Vår gastronomiska filosofi är baserad på de tre grundstenarna skog, äng & sjö. Genom den vill vi visa upp den stora variation vår region erbjuder i form av råvaror och tradition inom matlagning.
Vi strävar efter att tolka vår historia på ett modernt sätt genom att kombinera såväl gamla som nya tekniker i köket.
Vårt hotell följer samma princip som vår gastronomi och kärleken och passionen till mat och
dryck samt design ska vara tydligt genom hela vistelsen på PM & Vänner Hotel.
Vi har under många år jobbat målmedvetet för ett hållbart företagande och försöker att påverka miljön så lite som möjligt. Vi är idag certifierade av Svanen, KRAV och blev 2010 tilldelade ”årets hållbara gastronomi” av White Guide.
Vi hoppas att du som gäst kommer trivas på våra olika verksamheter.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse
Välj vilka cookies du önskar acceptera. Ditt val sparas i ett år fast du kan när du vill ändra via knappen längst ner till vänster.
Läs vår integritetspolicy här
Nödvändiga Dessa cookies är nödvändiga och kan inte avaktiveras, då de är avgörande för webbplatsens funktion.