We lead people to a healthier life no matter who you are or where you live

Vi på Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla. Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning.

Our mission is to provide the best value option in the fitness industry in Europe, Asia, Central- and South America. We will do this through availability, hospitality, and functionality at an attractive price.

På Fitness24Seven är vi stolta över att vara tillgängliga för våra medlemmar genom att erbjuda träningsmöjligheter i sex olika länder, i tre världsdelar. Tillgänglighet för oss innebär inte enbart att vi driver vår verksamhet i flera länder och har öppet dygnet runt, utan för oss handlar det även om att allt är inkluderat för våra medlemmar. Det innebär att våra medlemmar kan träna på alla Fitness24Seven-gym utan extra kostnad och utan några begränsningar när det kommer till vår gruppträning.

Hospitality handlar om att agera vänligt och välkomnande till våra medlemmar och detta gör vi genom att sätta våra medlemmar i fokus. För oss är det viktigt att våra medlemmar upplever att de blir sedda, hörda och uppskattade av våra medarbetare. Det är tillsammans med våra medlemmar som vi skapar den bästa träningsmiljön och vi strävar alltid efter att våra medlemmar ska ta med sig positiva intryck från gymmet.

Aktuella erbjudanden från Fitness24seven

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.