Hos oss får du den hjälp du behöver. Kanske är du en van friluftsmänniska och vill färdas på egen hand eller kanske delta i ett av våra arrangemang? Titta på prislistan och boka din kanot, men även på den utrustning som du behöver. Vildmarkscentret vid Risviken är självklart anpassat för vildmarksmänniskor men fungerar också som ett perfekt basläger med andra naturaktiviteter. Mer om detta hittar du under våra rubriker.

Ta gärna kontakt med oss!
Vi vill gärna rekommendera att du tar kontakt med oss på telefon och att vi får pratas vid innan du kommer. Tanken är att erbjuda dig vår erfarenhet och kännedom om detta unika vildmarksområde. Du kan välja att bara paddla i mindre sjöar och vattendrag som du når med korta bärningar eller att paddla i de större sjöarna med slussar. Flera av våra gäster väljer också en längre tur in i Norge. Vill du starta eller sluta på ett annat ställe än Risviken kan vi ordna med transporten till rimliga priser. Många kunder väljer detta alternativ och kommer tillbaka år efter år för att prova ny turer och få uppleva stillhet och natur.

Nordmarken sträcker sig över ett stort område i både Norge, sydvästra Värmland och Dalsland. Du kommer att kunna uppleva vår vildmark på nära håll.

Välkommen till Årjäng och Nordmarken inför säsongen!

Kontaktuppgifter

Aktuella erbjudanden från Nordkanot

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.