Vi är stolta och glada att kunna kalla oss en av Sveriges ledande fälgleverantörer. Vare sig du är proffs eller amatör, passionerad för bilar eller inte, vill vi att du ska hitta vad du behöver och vill ha hos oss. Här på abswheels.se hittar du förutom ett brett sortiment av fälgar även bildäck som passar alla märken och dimensioner.
Boka tid i vår verkstad för byte av sommardäck, friktionsdäck dubbdäck, förvaring av bildäck, hjulinställning samt mycket mer.
Köp nytt set av Kompletta hjul eller fälgar och få gratis frakt
I vår nätbutik kan du enkelt och bekvämt välja ut de fälgar och bildäck som passar dig och dina behov bäst, helt utan stress. Oavsett var i vårt avlånga land du bor så kan vi leverera. Handlar du ett sett ABS fälgar eller kompletta hjul (*med varumärket ABS Wheels) så bjuder vi på frakten om du väljer företagspaket. Det sparar du mellan 500 och 800 kronor på. Det går bra att lägga din beställning när som helst här i nätbutiken och du kan se fram emot snabb leverans.

Tveka inte att slå oss en signal om du har några frågor. Under kontorstid svarar vi mer än gärna på dina frågor över telefon. Det går också utmärkt att maila oss eller kontakta oss via sociala medier. Du är också hjärtligt välkommen att besöka oss i vårt showroom i Arlandastad, Stockholm. Där hittar du bland annat en stor utställning av ABS specialfälgar med det patenterade ABS360 © systemet.

Aktuella erbjudanden från ABS Wheels

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.