Livgrenadjärmässen har en anrik historia med sitt ursprung i Livgrenadjärregementet som lades ner 1997 och är ett av världens äldsta regementen med rötter från medeltidens frälserytteri och bondeuppbåd. Det var ett typiskt hembygdsregemente med värnpliktiga från i huvudsak Östergötland. 1922 flyttade man från Malmen, ett område utanför Linköping, där man vapenövat sedan 1600-talet, in till kasernområdet. Det var Gustav den III:e som 1791 upphöjde regementet till sin liv- och hustrupp efter dess insatser i ryska kriget.

Livgrenadjärmässen Fest & Konferensvåningar AB är ett företag vars syfte är att bevara en för Linköping unik och historisk miljö.
Våra anrika lokaler erbjuds som fest- och konferensvåning för våra kunder som är företag, institutioner, organisationer och privatpersoner. Visionen är att denna miljö ska bibehållas även när den sista Livgrenadjären gått ur tiden. Bolaget ägs av två officersföreningar med anknytning till Kungliga Livgrenadjärregementet och övriga regementen nedlagda 1997.

Kontaktuppgifter

Aktuella erbjudanden från Livgrenadjärsmässen

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.