VÅRDNÄS STIFTSGÅRD – EN VÄXTPLATS FÖR ALLT OCH ALLA
Vårdnäs – bara en halvtimme söder om Linköping väntar ett annat tempo på dig. Många av våra gäster berättar i så vackra ord om vad som händer med dem när de är hos oss. ”När jag stänger av bilmotorn och kliver ut på parkeringsplatsen så drabbas jag av stillheten”… Just stillheten, naturen som verktyg för återhämtning och Vårdnäs många olika inspirerande miljöer är nog en av de saker som skiljer oss från många andra hotell- och konferensanläggningar. Samtidigt finns förstås plats för både fest, galna upptåg, lek och helt vanliga konferenser. Vi vet att du har investerat både tid och förtroende när du väljer att komma hit. Därför är vi angelägna om att din upplevelse som ge dig lite mer än du förväntat dig.

Vi som jobbar på Vårdnäs har en gemensam vision där ” Vi skall vara skapande, stolta och passionerade människor som frigör energi för att vi kan, törs och vill ge av oss själva! Vi vill inspirera och beröra och skapa lust att besöka oss – igen och igen.” Vi ser också på vår verksamhet med ett ekologiskt perspektiv för att hitta nya insatser för att minska belastningen på vår fantastiska skapelse – det är ju ont om jordklot, som bekant.

Vi strävar efter att ge både våra gäster och varandra en bättre dag – varje dag. Genom engagemang, personlig omtanke och en stark gemensam identitet är våra fina medarbetarna den viktigaste resursen. All verksamhet på Vårdnäs ska präglas av detta. Alla är en viktig del av helheten – en av Vårdnäs alla stjärnor.

Vi vill gärna ha dig som gäst hos oss – när kommer du?

Aktuella erbjudanden från Vårdnäs

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.