Vi som driver Dajas gym nu mera heter Ida Henrysson och Henrik Olsson. Vi tog över efter Kajsa von Dahn Mars 2020. Ida är den som jobbar mest på gymmet, men Henrik är inne till och från.

Dajas gym startades av Kajsa 2006, och 2010 flyttade hon det den lokal vi nu är i. Som jag förstår så ville Kajsa skapa ett gym där människor, särskilt äldre, skulle trivas och känna att de kunde komma oavsett kunskap eller klädsel.

Det var just samma vision som vi hade när vi började fundera på att starta ett träningsställe med fokus på välmående för människor som aldrig riktigt känt sig trygga eller hemma på andra gym. Jag, Ida som själv varit överviktig stor del av livet och alltid känt mig malplacerad på gym blev överlycklig när jag mötte Kajsa och direkt kände att detta var gymmet att bygga vidare på. Vi har nämligen en vision. Vi vill så småningom utveckla gymmet att innebära träning för både kropp själ och sinne. De vill säga, vi vill lägga till kurser/ubildningar/sessioner eller liknande för den mentala hälsan. Samt knyta ihop de med olika spirituella inslag genom ex. kristallförsäljning och kanske div tjänser inom holisiska behandlingar.

Idag är jag även verksam som livskreatör och cerifierad livscoach, vilket jag även jobbade med innan vi tog över gymmet. Men nu mer är bara fredagar avsatt till coachklienter, övrig tid är det gymmet som gäller för mig. Mer info om mig som coach och livskreatör finns att läsa på www.idahenrysson.se

Henrik är verksam inom Savate, en fransk kickboxnings kampsport, där han idag är träningsinstruktör på Carlskrona Savate Club. Han har själv tränat kampsport i över 25år, och har stort intresse i hur kroppens muskler och delar fungerar. Men till vardags arbetar han som plåtslagare. Just det. Ida har innan hon blev coach ägt och drivit Karlskronas två Subway restauranger från staren 2008 till 2017…numera är hon och Henrik endast passiva ägare utav restaurangerna som istället drivs av en fantastisk vd, Julia Melander.

Framtiden är ett oskrivet blad!

Kontaktuppgifter

Aktuella erbjudanden från Dajas gym

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.