WANDEROO.SE – DEN LILLA FRILUFTSBUTIKEN MED DET BREDA SORTIMENTET INOM SKYTTE, JAKT OCH FRILUFTSLIV
Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller proffs, vi vet vilka krav man ska ställa på bra utrustning. Vi arbetar tillsammans med de ledande varumärken på marknaden och i vårt ständigt växande sortiment finner du mängder med kvalitetsprodukter.

Wanderoo är distributör och återförsäljare av Heinr. Böker Baumwerk GmbH Solingen produkter i Sverige och samarbetar även med distributören Blue Ridge Knives, med över 700 varumärken i sortimentet.
Hittar du inte det du söker på vår hemsida kan vi med största sannolikhet hjälpa dig att ta hem det.

Wanderoo grundades 2014 och är ett helsvenskt företag som agerar på den internationella marknaden. Vi kan titulera oss som ensam återförsäljare i Sverige av Rick Hinderer och Chris Reeve Knives, något vi är väldigt stolta över. 2017 bytte vi inriktning till att fokusera på områdena skytte, jakt och friluftsliv och utökade således sortimentet med produkter i de kategorierna.

Vår målsättning är att du som kund alltid ska känna dig välkommen och vi strävar efter att ha Sveriges bästa kundservice! Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, låt oss veta det. Alla kan göra fel, skillnaden ligger i hur man hanterar och löser problemen.

Aktuella erbjudanden från Wanderoo

Företag

Här nedan visas alla våra företag som hjälper till med fina erbjudanden till veteraner.

Klicka på ett företag du vill läsa mer om.