Livgrenadjärsmässen i Linköping

På väg till Linköping? En officersmäss öppen för alla! Med veterankortet får du rabatt på boendet!

Här visas erbjudandet när du är inloggad

Logga in
livgrenadjarmassen.se Tillgänglig: Online, Lokalt Kategorier: Hotell & Restaurang Städer: Linköping Adresser: Östergötlands län

En officersmäss som är öppen för alla!

Här kan du arrangera kalas, konferens, återträff, lunch – stort som smått. Vi anpassar oss helt efter dina önskemål.

Livgrenadjärmässen Hotell – Fest – Konferens har en unik miljö med anor från 1600-talet, men med moderna lösningar.

Mässvåningarna är stilfulla och varsamt renoverade och med stort engagemang och känsla. Allt är bevarat sen det var Vi finns på Garnisonsområdet, centralt i Linköping med god kommunikation och mycket goda parkeringsmöjligheter.

Vi har öppnat nytt hotell i Linköping

Nybyggt hotell med historiska anor där boendet blir mer än bara bo. Bokning sker på Livgrenadjärmässen.se och innehar du veterankortet erbjuder vi dig rabatt på boende. Vid bokning med veterankortet kontakta oss på hotell@livgrenadjarmassen.se alternativt 013-140999.

Livgrenadjärmässen erbjuder femton rum, varav två lite större. I rummen kan man bo antingen en eller två personer. I vissa av rummen får det även plats en extrasäng. Ett av rummen erbjuder ökad tillgänglighet. Vi erbjuder även övernattning i ett klassiskt logement, med stålsängar, plåtskåp och rutiga lakan.

Hotellet har historiska anor och moderna lösningar med hållbarhet i fokus. Istället för att installera tv-kanaler i varje rum, vilket kräver både hårdvara,  installationer och höga kostnader låter vi gästen välja vad de vill titta på. Rummen är utrustade med en stor modern skärm och chromecast. Här streamar du via din egen dator, telefon eller surfplatta. Har du inte tillgång till egen streamingtjänst hjälper vi dig självklart.

Att vi tar vårt ansvar för miljön genomsyrar hela vår verksamhet. En del i detta är att minska matsvinnet. Istället för den dignande frukostbuffén väljer du i förväg vad du önskar äta till frukost. Alla har olika frukostvanor, både när det gäller innehåll och tidpunkt. Vi tillagar enbart det gästerna önskat och på så sätt får vi inget svinn alls. Vi gör iordning detta till dig och du kan avnjuta frukosten hos oss, i bilen eller dit du är på väg. Vid stora sällskap kan vi på förfrågan ordna frukostbuffé och även brunch.

Hotellet har ett sällskapsrum där du kan äta din frukost, middag eller bara umgås. Här finns kylskåp och microvågsugnar om du vill förvara och värma mat. Köket är även utrustat med kaffemaskin och vattentorn. På rummen finns termos och karaff till vattnet. Vid förfrågan har du även tillgång till mässvåningarna i samband med din vistelse hos oss.

Fler erbjudanden från Livgrenadjärsmässen

Föregående
Nästa

Den här hemsidan använder sig av cookies för statistik. Om du vill kan du i din webbläsare stänga av dessa.