Ansök om veterankort här

”En militärmusikalisk föreställning för veteranen, soldaten och hela svenska folket!” Missa inte chansen att uppleva denna unika föreställning! Ett fint erbjudande till alla som har veterankortet:  Rabatt om 50 kr.  Varje veteran har möjlighet att att köpa två biljetter till rabatterat pris. Läs mer: http://veterantattoo.se/ Rabatten fås genom att du använder länken nedan och klistrar in den rabattkod du ser nederst.)Obs! Du måste loggar in för att koden ska bli synlig.

(Foto: Vikingaliv) Upplev en av historiens mest mytomspunna tider – vikingatiden! På Vikingaliv finns en interaktiv utställning som visar flera aspekter på hur människorna under vikingatiden levde. Här finns också Ragnfrids Saga; en vikingafärd som tar dig med på en dramatiserad berättelse om en familjs liv på 900-talet Vi erbjuder 10% rabatt på entrén till innehavare av Veterankortet inklusive medföljande sällskap! Alltså – om innehavaren av Veterankortet tar med sig partner,

För dig som är på plats i Stockholm finns nu ett vegetariskt matcafé med en en fräsch bufffé! Med veterankortet får du rabatt på din lunch!

 Vi erbjuder alla veteraner 20% mot uppvisande av veterankortet. Boka med Mike då han själv är veteran. Vi finns på Facebook samt på http://inkforcetattoo.hemsida24.se Studion ligger i Spånga Centrum,Stockholm T:08-380579;076-9435885 Våra Öppet tider är Mån-Tor 1100-1900 Fre-Lör 1100-1600 eller efter överenskommelse. Mvh Mike

Smooth Esthetics erbjuder nu 20% rabatt på all tandvård för såväl veteranen som den närmaste familjen!

Vi på Röda Stjärnan erbjuder utrustning för ditt äventyr. Kängor, friluftskläder, ryggsäckar och taktisk utrustning med mera hittar du i våra fyra butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Slutarp samt via vår e-handel.

Ännu ett förmånligt erbjudande från Scandic Hasselbacken till dig som har veterankort!

Actionkameror för alla tillfällen - nu med 50% rabatt för veteraner!

Övernatta i centrala Stockholm till rabatterat pris!

Nu har Armémuseum ett erbjudande för dig som veteran!